Použité suroviny receptu Mandlové medailonky s pepřovou omáčkou:
90 g vepřová panenka
| 2 g mandlové hoblinky
| 3 g olivový olej
| 100 g listový salát
| 50 g nízkotučný bílý jogurt
| 80 g rajčata
| trochu sekaný čerstvý kopr a kapary
| 100 g brambory
| špetka sůl, drcený zelený pepř
Postup přípravy receptu Mandlové medailonky s pepřovou omáčkou:
Z panenky nakrájíme medailonky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na pánvi. Na druhé pánvi si opražíme mandle. Jednotlivé medailonky pak obalíme v mandlích. Podáváme s pepřovou omáčkou, na kterou smícháme jogurt s rajčaty nakrájenými na kostičky a kapary, ochutíme solí, drceným zeleným pepřem a koprem. Omáčkou přelijeme natrhané kousky salátu. Jako přílohu můžeme podat brambory.
Fotky receptu Mandlové medailonky s pepřovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!