Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plzeňský flamendr

fotka Plzeňský flamendr
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Plzeňský flamendr:

750 g vepřové kýty  |  sůl  |  pepř  | 30 g solamylu  | 80 g oleje  | 50 g feferonek  | 250 g cibule  | 1 dl vývaru  | 40 g kečupu  | 100 g křenu  |  worchestr

Postup přípravy receptu Plzeňský flamendr:

Vepřové maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a promícháme se solamylem. Maso opečeme na horkém oleji, přidáme na kostky nakrájenou cibuli, krátce podusíme než zesklovatí, přilijeme vývar, vložíme nakrájené feferonky, kečup, několik kapek worchestru, vše krátce podusíme a dochutíme. Při podávání posypeme strouhaným křenem. Jako přílohu doporučuji smažené hranolky, chléb.


Fotky receptu Plzeňský flamendr:

Plzeňský flamendr
Fotky vložil: jessynka 
Hodnocení receptu Plzeňský flamendr
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !