Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 08.07. 2025
Dnes má svátek Nora
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rouenská paštika

fotka Rouenská paštika
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Rouenská paštika:

400 g vepřového boku bez kosti  | 100 g jablek  | 50 g cibule  | 150 ml horké vody  | 1 vejce  |  koření

Postup přípravy receptu Rouenská paštika:

Suroviny nakrájíme na cca 2 cm kostky, dáme na pekáč péct při 180 °C 1 hod. Během pečení promícháme. Po upečení vše umeleme nahrubo, vložíme do mísy, přidáme obsah sáčku koření "Rouenská paštika", horkou vodu a řádně promícháme. Naplníme do formiček a zapečeme v troubě při 160 °C cca 1 hod.


Fotky receptu Rouenská paštika:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rouenská paštika
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !