Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.10. 2025
Dnes má svátek Sabina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slovácká drkotina

fotka Slovácká drkotina
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Slovácká drkotina:

500 g vepřové kůžičky  | 200 g vepřové maso  | 1 vepřový jazyk  | 100 g vepřové játra  | 2 petržele  | 2 mrkve  | 1 celer  | 2 cibule  | 5 stroužků česnek  | 2 lžíce ocet  |  majoránka  |  nové koření  |  celý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Slovácká drkotina:

Kůže (nebo nožičky) zalijeme vodou tak, aby byly potopené,
a s pepřem a novým kořením vaříme 1 hod. Potom přidáme maso
pokrájené na kostičky, jazyk, petržel, mrkev, celer a cibuli
a dále vaříme 25 min. Vložíme ještě nadrobno pokrájená játra
a vaříme dalších 10 min. Vodu neustále doléváme, aby bylo maso
ponořené. Nakonec vyjmeme pepř a nové koření, osolíme, okořeníme
majoránkou a utřeným česnekem, dochutíme octem, nalijeme do formy
a dáme do chladu ztuhnout. Hotové nakrájíme na porce, obložíme
čerstvou zeleninou a podáváme s chlebem.


Fotky receptu Slovácká drkotina:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Slovácká drkotina
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky