Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 15.12. 2025
Dnes má svátek Radana a Radan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Šťavnaté řízky

fotka Šťavnaté řízky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Šťavnaté řízky:

3/4 kg plecko  | špetka sůl, pepř  | podle potřeby olej  | trochu strouhanka  | 3 vejce  | 1/2 l voda  | 50 g máslo  | 1/2 kostky zeleninový vývar

Postup přípravy receptu Šťavnaté řízky:

Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme. Do mikrotenového sáčku dáme strouhanku, vložíme maso a naklepeme. Snažíme se do masa vklepat co nejvíc strouhanky. Pak protáhneme rozšlehaným vajíčkem a osmažíme z obou stran na oleji. Osmažené maso vložíme do pekáče a zalijeme připravenou šťávou / šťáva - vodu přivedeme k varu a rozpustíme v ní máslo s kostkou vývaru /. Pekáč vložíme do předehřáté trouby a 20 min / 200°C odkryté pečeme.


Fotky receptu Šťavnaté řízky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Šťavnaté řízky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !