Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřová krkovička s nivovou omáčkou a česnekem

fotka Vepřová krkovička s nivovou omáčkou a česnekem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 17

Použité suroviny receptu Vepřová krkovička s nivovou omáčkou a česnekem:

4 plátky vepř. krkovice s kostí  | 100 g nivy  | 3 lžíce oliv. oleje  | 3 str. česneku  | 1 lžička hořčice  | 2 dl smetany  | 250 g bešamelu  |  sůl a pepř  |  vývar

Postup přípravy receptu Vepřová krkovička s nivovou omáčkou a česnekem:

Krkovičku s kostí naklepeme, osolíme a opepříme. Česnek prolisujeme a smícháme s hořčicí a olejem. Touto směsí maso potřeme, zabalíme do fólie a necháme 1 hodinu rozležet v chladu.
Plátky masa urovnáme do pekáčku a za občasného podlévání vývarem upečeme v troubě doměkka. Potom maso vyjmeme a uchováme v teple.
Do výpeku vmícháme základní bešamelovou omáčku, smetanu a strouhaný sýr. Podle potřeby zředíme vývarem a necháme přejít varem.



Fotky receptu Vepřová krkovička s nivovou omáčkou a česnekem:

Vepřová krkovička s nivovou omáčkou a česnekem
Vepřová krkovička s nivovou omáčkou a česnekem
Vepřová krkovička s nivovou omáčkou a česnekem
Fotky vložil: oko 
Hodnocení receptu Vepřová krkovička s nivovou omáčkou a
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !