MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.05. 2024
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové maso s kapií

fotka Vepřové maso s kapií
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 11

Použité suroviny receptu Vepřové maso s kapií:

500 g vepřového masa (plecko,kýta)  | 1 malá sklenička sterilované kapie  | 1 malá cibule  | 2 lžíce kečupu  | 1 lžíce plnotučné hořčice  | 1 lžička sojové omáčky  | 1 lžička koření např. adžika, gyros, grilovací koření -dávám, na které mám zrovna chuť  | sůl  | olej  |  solamyl

Postup přípravy receptu Vepřové maso s kapií:

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a poté dáme vepřové maso nakrájené na malé kousky. Necháme zatáhnout a přidáme kapii, kečup, hořčici, sojovou omáčku, koření a sůl. Podlijeme trochou vody a dusíme až je maso měkké. Výpek zahustíme solamylem v řidší omáčku a krátce povaříme. Podáváme s těstovinami či rýží.


Fotky receptu Vepřové maso s kapií:

Vepřové maso s kapií
Vepřové maso s kapií
Fotky vložil: martikam 
Hodnocení receptu Vepřové maso s kapií
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !