Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.11. 2024
Dnes má svátek Zina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vepřové plátky na staročeském koření

fotka Vepřové plátky na staročeském koření
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Vepřové plátky na staročeském koření:

4 ks vepřových plátků (např. pečeně)  | 8 plátků slaniny  |  staročeské koření  |  hořčice  | 200 ml sladké smetany  | 1 ks větší cibule  |  olej  |  sůl

Postup přípravy receptu Vepřové plátky na staročeském koření:

Rozehřejeme si pánev. Na rozpáleném oleji orestujeme z obou stran plátky osoleného masa, aby se nám zatáhlo. Maso dáme do pekáčku. Na pánev dáme nakrájenou cibuli a orestujeme. Plátky masa pomažeme hořčicí, dáme na ně slaninu a posypeme staročeským kořením. Do pekáčku přidáme orestovanou cibuli a dáme do trouby. Když je maso měkké, vyndáme z pekáčku. Ten dáme na plotnu. Výpek zalijeme smetanou a chvíli povaříme do zhoustnuní. Podáváme s knedlíky. Nejlepší příloha-karlovarský knedlík.


Fotky receptu Vepřové plátky na staročeském koření:

Vepřové plátky na staročeském koření
Vepřové plátky na staročeském koření
Vepřové plátky na staročeském koření
Fotky vložil: Natural,VendaD 
Hodnocení receptu Vepřové plátky na staročeském koření
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !