Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.12. 2025
Dnes má svátek Albína
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vodouchův povánoční nářez

fotka Vodouchův povánoční nářez
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Vodouchův povánoční nářez:

mletý bílý pepř  | 500 g pečené maso  | 1 porce česnek  |  sůl  | 500 g brambory  | 2 cibule  | 100 g sádlo  | 1 kelímek kysaná smetana  |  strouhaný sýr  | 0,2 l bílé víno  | 1 kg kysané zelí  | 50 g mletá paprika

Postup přípravy receptu Vodouchův povánoční nářez:

Kysané zelí proložené bramborami a masem bude lahodit vašim ústům a rozmlsaným žaludkům.
Maso (libovolné zbytky mas, co máte doma nebo uzeninu) nakrájíme na nudličky a orestujeme s cibulí a česnekem. Přidáme papriku, ochutíme, zastříkneme vínem a odstavíme. Do pekáčku dáme na dno nepropláchnuté kysané zelí, vrstvu masa a nakonec plátky brambor. Zalijeme kysanou smetanou a dáme do trouby zapéct. Po 20 minutách přidáme nastrouhaný sýr a dáme ještě na 10 minut do trouby.


Fotky receptu Vodouchův povánoční nářez:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Vodouchův povánoční nářez
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !