![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
22. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králičí játra čao: Játra opláchneme,zbavíme blanek a nakrájíme na tenké nudličky. Lžíci škrobové moučky rozmícháme v 0,5 dl vody a rozšleháme ji v míse s vejcem. Do této směsi vložíme nakrájená játra, opepříme, důkladně ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Těstoviny s drůbežími játry: Sušené houby spaříme vroucí vodou a přecedíme. Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Na hluboké pánvi rozpálíme trochu oleje, na který dáme orestovat na kostičky nakrájený špek a po chvíli přidáme nakráje ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní játrový špíz: Játra nakrájíme na plátky, naklepeme a okořeníme. Napichujeme je střídavě se slaninou na jehly. Opečeme, do výpeku přidáme hořčici, orestujeme a zalijeme vodou. Šťávu povaříme a zjemníme šlehačkou. . ... …více»
|
![]() |
20. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Italka: Maso nakrájíme na kostičky nebo nudličky. Cibuli na kolečka, jablko a kapii na kostičky. Vše podusíme, přidáme kečup a směsí polejeme špagety. Posypeme petrželkou nebo pažitkou. ... ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játrové hranolky: Vepřová játra můžeme den před přípravou zalít mlékem a nechat v chladničce odležet, aby získala jemnější chuť. Opláchnutá játra odblaníme a nakrájíme na hranolky. Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na s ... …více»
|
![]() |
18. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ledvinky dušené : Odblaněné ledvinky rozkrájíme na plocho, v půli, odstraníme močovody a z půlek krájíme asi 4 mm silné plátky, které vložíme do vařící vody, necháme prudce přejít var ... …více»
|
![]() |
18. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové srdce se slaninou: Do hrnce s vařicí vodou dáme očištěné srdce, cibuli, pepř, bobkový list a osolíme. Vaříme doměkka. Měkké vychladlé srdce pokrájíme na plátky, které dobře obalíme v mouce. Na pánvi rozškvaříme ... ... …více»
|
![]() |
18. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí játra na smetaně: Opláchnutá játra nakrájíme na plátky, jemně je naklepeme, na obvodu mělce nařízneme na třech místech a opepříme. Na tuku osmažíme cibuli a zeleninu pokrájené na plátky, přidáme plátky jater, oloupané ... …více»
|
![]() |
18. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí játra v kečupové směsi: Očištěná játra nakrájíme a opečeme na oleji. Hotová játra osolíme, opepříme a dáme stranou, aby zůstala teplá. Do pánve dáme olej, necháme zesklovatět nakrájenou cibuli, přidáme nakrájený ... ... …více»
|
![]() |
18. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené ledvinky na slanině : Ledvinky omyjeme, rozpůlíme, odstraníme močovody a pak maso nakrájíme na nudličky. Dáme je na rozpuštěnou slaninu s nadrobno nakrájenou cibulí a orestujeme. Pak přidáme drcený kmín a papriku, promíchá ... …více»
|