25. 11. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Marinovaná játra : Do směsi naložíme na kousky nakrájená játra a necháme je uležet minimálně 30 minut. Potom na rozpáleném oleji osmažíme. Jako přílohu lze podávat brambory, rýži nebo hranolky. (Do marinády lze přidat i ... …více»
|
25. 11. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Cibulový mozeček : Cibuli nakrájíme na plátky a osmahneme na tuku. Pak mírně podlijeme a dusíme doměkka. Cibuli doplníme pokrájenou paštikou a znovu osmahneme. Tento základ osolíme, opepříme a zalijeme vejci. Mícháme, a ... …více»
|
24. 11. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Vepřové jazyky na česneku: Jazyky očistíme, vložíme do malého množství vařící osolené vody a uvaříme téměř doměkka. Horké oloupeme, protkneme klínky slaniny a česneku, vložíme na zpěněnou cibuli a pečeme, až změknou. ... ... …více»
|
24. 11. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Guláš z kachních žaludků: Nejdříve si připravíme kachní žaludky - omyjeme, odblaníme a nakrájíme na plátky. Potom si necháme na 100% tuku zesklovatět na drobno nakrájenou cibuli, přidáme obě papriky, kachní žaludky, dle chuti ... …více»
|
23. 11. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Játrová teryna s dobromyslem a šalvějí: Mletá játra smícháme se slaninou, vekou namočenou ve smetaně, kořením, solí, ořechy a vejci. Směsí naplníme formu vyloženou slaninou. Pečeme ve vodní lázni v troubě na 175 stupňů 2 hodiny. ... ... ... …více»
|
23. 11. 2007 Vnitřnosti Žádné hodnocení
Příprava receptu Bramborová nádivka do drůbeže: Nakrájenou cibuli opražíme na tuku, přidáme nasekané drůbky a trochu je opražíme. Potom přidáme nastrouhané a trochu vymačkané brambory (troška vody v nich může zůstat), osolíme, opepříme a několik m ... …více»
|
23. 11. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Tresčí játra s cibulkou: Tresčí játra vyjmeme, necháme okapat, nakrájíme na plátky a rozložíme do misek. Povrch jater posypeme drobně nakrájenou cibulkou. Do středu dáme malou lžičku majonézy ochucené citrónovou šťávou a ozdob ... …více»
|
21. 11. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Vepřová játra bzenecká: Játra nakrájíme na plátky a promícháme se lžící hladké mouky. Slaninu nakrájíme na kostičky a v kastrolku rozškvaříme. Na rozpálenou slaninu vložíme připravená játra a restujeme. Pak přidáme na proužk ... …více»
|
21. 11. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Vepřové plíčky na smetaně: Pokud neupravujeme plíčky bezprostředně po zabijačce, tak připravené droby opláchneme a dáme do mírně osolené vody vařit spolu s kořením a zeleninou. Po uvaření droby vyjmeme (játra vyjmeme dříve) a n ... …více»
|
21. 11. 2007 Vnitřnosti Žádné hodnocení
Příprava receptu Ledvinky po italsku: Makaróny rozlámeme a uvaříme doměkka ve slané vodě. Mezitím ledvinky zbavíme močovodů tuku a nakrájíme na plátky. Pak je spaříme. Bez soli je rychle podusíme na sádle nebo másle s cibulkou, nejvýše ... …více»
|