21. 11. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Ledvinky jako minutka: Ledvinky rozkrojíme, vyřízneme tuk i kanálky a dobře vypereme v několikeré vodě, abychom je zbavili pachu. Pak je osušíme, pokrájíme a opékáme na tuku se zpěněnou cibuli 7-8 minut. Okořeníme je drcený ... …více»
|
21. 11. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Dušené ledvinky na kyselé smetaně: Očištěné ledvinky nasucho opečeme, podlijeme a dusíme doměkka. Šťávu zahustíme nasucho opraženou a vodou rozředěnou moukou, povaříme. Před podáváním přidáme kyselou smetanu nebo rozšlehané kyselé mlék ... …více»
|
21. 11. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Játra smažená s jablky a cibulí: Játra očistíme od blan, očistíme a nakrájíme na 4 plátky. Osušíme a obalíme v mouce. Jablka zbavíme jádřinců a nakrájíme je na plátky. Na pánvi rozehřejeme polovinu másla a usmažíme jablka z obou stra ... …více»
|
21. 11. 2007 Vnitřnosti Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušená játra a srdce s rýží: Srdce předem uvaříme. Játra nakrájíme na kostky a opepříme, opečeme na oleji se slaninou a cibulkou, zaprášíme moukou, necháme osmáhnout, přidáme trochu papriky, podlijeme vývarem ze srdce a dusíme. P ... …více»
|
21. 11. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Játra po benátsku: Rýži orestujeme na tuku, zalijeme bílým vínem a vodou, osolíme, opepříme, přidáme šafrán a vaříme do vyvařeni vody, potom přiklopíme pokličkou a necháme 20 minut dodusit v troubě. Necháme zlehka vychl ... …více»
|
21. 11. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Kuřecí játra na žampionech: Játra nakrájíme a osmažíme na oleji, podlijeme troškou vody a dusíme doměkka. Zvlášť udusíme žampiony, smícháme s játry, osolíme, okořeníme. Podáváme s bramborem a sypeme petrželkou. ... ... …více»
|
20. 11. 2007 Vnitřnosti Žádné hodnocení
Příprava receptu Barevné rizoto: Brokolici krátce povaříme v osolené vodě, scedíme, propláchneme studenou vodou a pokrájíme na menší kousky. Papriky očistíme a nakrájíme na malé kousky, cuketu omyjeme a nakrájíme na kolečka. Játra oč ... …více»
|
20. 11. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Játra kardinál : Více oleje rozpálíme ve woku.
Játra pokrájíme na menší kousky a obalíme v solamylu.
Rozpálíme olej a orestujeme, poté scedíme olej.
Játra vložíme znovu do woku, přidáme slaninu na kostičky, cibuli ... …více»
|
20. 11. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Játra dušená s houbami v alobalu: Játra nasucho osmažíme. Zvlášť udusíme s trochou kmínu pokrájené houby a osolíme.
Játra s houbami vložíme do vymazaného alobalu, dobře uzavřeme a pečeme v troubě na mřížce asi 10 minut. ... ... ... …více»
|
19. 11. 2007 Vnitřnosti Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřová jatýrka na cibulce: Játra omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Na rozpuštěném sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Na zpěněné cibulce poté pod pokličkou pomalu dusíme játra posypaná kmínem, solí a mletým pepřem. Hot ... …více»
|