![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2. 06. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzený vepřový jazyk po čínsku: V hrnci zahřejeme olej, přimícháme do něj protlak, krátce orestujeme a zalijeme vínem, pomerančovou šťávou, medem a sójovou omáčkou. Přimícháme plátky česneku, nakrájenou chilli papričku, pomerančovou ... …více»
|
![]() |
30. 05. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Těstoviny s kuřecími játry: Zpěníme cibuli, přidáme na kousky nakrájená játra, podusíme. Přidáme kečup a zakysanou smetanu. Smícháme s uvařenými těstovinami. Rychlé a dobré. ... …více»
|
![]() |
26. 05. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bylinková kuřecí játra: Našleháme vejce, vmícháme škrob a hladkou mouku. Přidáme pár kapek oleje, pivo a nasekané bylinky. Těsto musí být zahoustlé - jen zvolna stéká po lžíci). Necháme krátce odpočinout. Očištěná játra namá ... …více»
|
![]() |
23. 05. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játra jako přírodní řízky: Z jater nakrájíme řízky, každý protáhneme slaninou a obalíme v hl. mouce. Na másle játra zprudka opékáme asi 4 min. Vyjmeme je z másla, přidáme do něj trochu vody, povaříme a ochutíme. Játra položíme ... …více»
|
![]() |
22. 05. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pomerančová játra s nivou: Játra odbaníme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky. Ty opepříme a posypeme grilovacím kořením. Pak je rychle osmažíme na oleji, vyjmeme a ve výpeku prohřejeme nakrájené pomeranče. Játra osolíme, n ... …více»
|
![]() |
19. 05. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí maso s játrovou omáčkou: Hovězí přední maso a játra vcelku dáme do hrnce s vařící vodou. Přidáme cibuli rozkrojenou na půlku, mrkev, řapíkatý celer, vegetu, trochu barevného pepře a trochu kmínu. Vaříme, až je maso měkké.
Do ... …více»
|
![]() |
14. 05. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené kuřecí žaludky: Kuřecí žaludky řádně omyjeme, posypeme hojně grilovacím kořením a kmínem. Podlijeme vodou a dáme péct. Pečeme na 180 stupňů, cca dvě hodiny. Ke konci pečení přidáme podle chuti máslo. Můžete podávat s ... …více»
|
![]() |
14. 05. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí játra s cibulí: Játra omyjeme, nakrájíme na nudličky a opečeme na rozehřátém oleji. Přidáme na plátky krájenou cibuli, osolíme, opepříme, zasypeme natí a opékáme ještě 5 minut. ... ... …více»
|
![]() |
12. 05. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové ledvinky v kyselé omáčce: Dobře očištěné a odblaněné ledvinky rozkrojíme, vyndáme močovody a nakrájíme na kousky. Povaříme ve vodě a dobře propláchneme. Na rozpáleném tuku osmažíme nakrájenou cibuli a přidáme ledvinky. Osmahne ... …více»
|
![]() |
6. 05. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játrový špíz se slaninou: Játra asi na 2 min. vhodíme do vařící vody. Pak je vyjmeme a necháme okapat. Játra osolíme, opepříme a posypeme oreganem.
Slaninu nakrájíme na tenké plátky a těmi obalíme kousky jater a hned je napic ... …více»
|