Hrajte s námi SUDOKU online ! |
Jiří Lábus v komedii Milion |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |
Květina Vánoc - Vánoční hvězda |
![]() |
18. 06. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Játra s lečem a jablky: Játra nakrájíme na plátky a opečeme na oleji. Pak přidáme plátky jablek, lečo, podlijeme vínem a 10 minut dusíme. Nakonec vlijeme rozšlehaná vejce, osolíme a dokončíme. Podávejte s rýží.
... ... …více»
|
![]() |
18. 06. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Smažený vepřový mozeček: Mozeček odblaníme a spaříme jej horkou vodou, prolejeme přes sítko studenou a odblaníme. Poté vezmeme jednotlivé mozečky a obalíme v trojobalu jako řízek a smažíme ve fritovacím hrnci. Podáváme na ubr ... …více»
|
![]() |
16. 06. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Drůbeží žaludky s pórkem: Žaludky očistíme od silné kůže, nakrájíme na velmi tenké plátky. Vložíme do misky a zalijeme nálevem ze sojové omáčky, oleje, destilátu a necháme 2 hodiny uležet. Smažíme a za stáleho míchání
přidáv ... …více»
|
![]() |
16. 06. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Zapečená paštika s bylinkami: Nadrobno nakrájenou housku zalijeme smetanou a po chvíli ji vmícháme k mletému bůčku s namletými játry. Poté přidáme ještě vejce, na sádle osmaženou cibuli, mouku a vše důkladně promícháme. Dochutíme ... …více»
|
![]() |
15. 06. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Husí játra s chřestem: Oloupaný chřest v osolené vodě vaříme asi 8 minut. Potom jej vyjmeme a v ledové vodě prudce zchladíme. Horní části chřestu (špičky) odkrojíme, rozpůlíme a vyložíme jimi dno a stěny formičky tak, aby ... …více»
|
![]() |
12. 06. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Drůbeží játra podle naší babičky: Na oleji (nejlépe olivovém nebo palmovém) orestujeme zprudka nakrájená játra, přidáme nakrájené houby, okořeníme (mimo soli), přidáme sojovou omáčku a masox, podusíme do měkka a osolíme až při ... …více»
|
![]() |
9. 06. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Terina z kachních jater foie gras v čokoládové krustě Valrhona podávaná na portském želé s domácí brioškou: Z vyžilkované foie gras si uděláme terinu, nakrájíme na malé obdélníčky a přestříkáme čokoládou. Potom si vykrájíme z domácí brioch obdélníky, které před podáváním opečeme ze všech stran, a z portskéh ... …více»
|
![]() |
6. 06. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Hovězí játra s česnekem na olivovém oleji: Hovězí játru nakrájíme na tenké nudličky a osmažíme na rozpáleném olivovém oleji. Když máme játru měkkou, posypeme jí kari kořením a přidáme prolisovaný česnek. ... ... …více»
|
![]() |
4. 06. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Krůtí vnitřnosti na smetaně: Vnitřnosti pořádně opereme a očistíme. Dáme je vařit s celou cibulí, kořením a solí. Vaříme doměkka.
Vývar přecedíme, zavaříme do něj jíšku, kterou jsme si připravili předem,(nebo světlou hotovou jí ... …více»
|
![]() |
3. 06. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Drůbeží srdíčka se smetanou: Slaninu opečeme. Na tuku zesklovatíme najemno nakrájenou cibulku. Přidáme srdíčka rozkrájená na čtvrtky na tuku necháme zatáhnout a podlijeme mírně vodou.
Na malém plameni dusíme 40 minut. Podle chut ... …více»
|
| Soutěž o krmítka a lojové koule od Svět chovatelů. |
|
| Soutěž o knižní novinky Ještě nejsem pod zemí a Atmosféra. |
|
| Soutěž o zdravý adventní kalendář Ovocňák. |
|
| Soutěž o poukázky v hodnotě 500 Kč do prodejen Deichmann. |
|
| Soutěž o dárky k nové dobrodružné komedii Na horách. |
|
| Vyhrajte pánská vůně Full Speed a elegantní dárkové sady od Avonu! |
|