Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.02. 2025
Dnes má svátek Dobromila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Játra s lečem a jablky

Játra s lečem a jablky
18. 06. 2009 Vnitřnosti +++++_____
Příprava receptu Játra s lečem a jablky: Játra nakrájíme na plátky a opečeme na oleji. Pak přidáme plátky jablek, lečo, podlijeme vínem a 10 minut dusíme. Nakonec vlijeme rozšlehaná vejce, osolíme a dokončíme. Podávejte s rýží. ... ... …více»

Smažený vepřový mozeček

Smažený vepřový mozeček
18. 06. 2009 Vnitřnosti +++_______
Příprava receptu Smažený vepřový mozeček: Mozeček odblaníme a spaříme jej horkou vodou, prolejeme přes sítko studenou a odblaníme. Poté vezmeme jednotlivé mozečky a obalíme v trojobalu jako řízek a smažíme ve fritovacím hrnci. Podáváme na ubr ... …více»

Drůbeží žaludky s pórkem

Drůbeží žaludky s pórkem
16. 06. 2009 Vnitřnosti +++_______
Příprava receptu Drůbeží žaludky s pórkem: Žaludky očistíme od silné kůže, nakrájíme na velmi tenké plátky. Vložíme do misky a zalijeme nálevem ze sojové omáčky, oleje, destilátu a necháme 2 hodiny uležet. Smažíme a za stáleho míchání přidáv ... …více»

Kuchařská pohotovost - Zapečená paštika s bylinkami

Kuchařská pohotovost - Zapečená paštika s bylinkami
16. 06. 2009 Vnitřnosti +++_______
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Zapečená paštika s bylinkami: Nadrobno nakrájenou housku zalijeme smetanou a po chvíli ji vmícháme k mletému bůčku s namletými játry. Poté přidáme ještě vejce, na sádle osmaženou cibuli, mouku a vše důkladně promícháme. Dochutíme ... …více»

Husí játra s chřestem

Husí játra s chřestem
15. 06. 2009 Vnitřnosti ++++++++__
Příprava receptu Husí játra s chřestem: Oloupaný chřest v osolené vodě vaříme asi 8 minut. Potom jej vyjmeme a v ledové vodě prudce zchladíme. Horní části chřestu (špičky) odkrojíme, rozpůlíme a vyložíme jimi dno a stěny formičky tak, aby ... …více»
 

Drůbeží játra podle naší babičky

Drůbeží játra podle naší babičky
12. 06. 2009 Vnitřnosti +++++++___
Příprava receptu Drůbeží játra podle naší babičky: Na oleji (nejlépe olivovém nebo palmovém) orestujeme zprudka nakrájená játra, přidáme nakrájené houby, okořeníme (mimo soli), přidáme sojovou omáčku a masox, podusíme do měkka a osolíme až při ... …více»

Terina z kachních jater foie gras v čokoládové krustě Valrhona podávaná na portském želé s domácí brioškou

Terina z kachních jater foie gras v čokoládové krustě Valrhona podávaná na portském želé s domácí brioškou
9. 06. 2009 Vnitřnosti +++_______
Příprava receptu Terina z kachních jater foie gras v čokoládové krustě Valrhona podávaná na portském želé s domácí brioškou: Z vyžilkované foie gras si uděláme terinu, nakrájíme na malé obdélníčky a přestříkáme čokoládou. Potom si vykrájíme z domácí brioch obdélníky, které před podáváním opečeme ze všech stran, a z portskéh ... …více»

Hovězí játra s česnekem na olivovém oleji

Hovězí játra s česnekem na olivovém oleji
6. 06. 2009 Vnitřnosti ++++-_____
Příprava receptu Hovězí játra s česnekem na olivovém oleji: Hovězí játru nakrájíme na tenké nudličky a osmažíme na rozpáleném olivovém oleji. Když máme játru měkkou, posypeme jí kari kořením a přidáme prolisovaný česnek. ... ... …více»

Krůtí vnitřnosti na smetaně

Krůtí vnitřnosti na smetaně
4. 06. 2009 Vnitřnosti ++++++-___
Příprava receptu Krůtí vnitřnosti na smetaně: Vnitřnosti pořádně opereme a očistíme. Dáme je vařit s celou cibulí, kořením a solí. Vaříme doměkka. Vývar přecedíme, zavaříme do něj jíšku, kterou jsme si připravili předem,(nebo světlou hotovou jí ... …více»

Drůbeží srdíčka se smetanou

Drůbeží srdíčka se smetanou
3. 06. 2009 Vnitřnosti ++++______
Příprava receptu Drůbeží srdíčka se smetanou: Slaninu opečeme. Na tuku zesklovatíme najemno nakrájenou cibulku. Přidáme srdíčka rozkrájená na čtvrtky na tuku necháme zatáhnout a podlijeme mírně vodou. Na malém plameni dusíme 40 minut. Podle chut ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !