![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2. 05. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí srdce s noky: Srdce nakrájíme na kousky. Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli a srdíčka rychle opražíme. Přidáme mletou papriku, hořčici, protlak, osolíme, opepříme a zalijeme horkou vodou. Dusíme do měkka. Mouku r ... …více»
|
![]() |
1. 05. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí játra se žampiony: Játra nakrájíme na plátky. Na oleji orestujeme kostičky cibule, přidáme plátky žampionů a chvíli dusíme. Přidáme játra, sůl a pepř. Játra opečeme, přidáme máslo, podlijeme trochou vody a krátce povaří ... …více»
|
![]() |
1. 05. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rizoto s játry: Rýži uvaříme doměkka.
Na pánvi rozpálíme sádlo, osmahneme cibulku na kostičky a přidáme játra pokrájená na malé kousky. Opepříme, posypeme mletou paprikou a dusíme doměkka. Nakonec osolíme.
Játra sm ... …více»
|
![]() |
1. 05. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí játra s jablky: Játra pokrájíme na kousky, jablka oloupeme a nakrájíme na osminky.
Do pánve nalijeme olej, na kterém játra orestujeme. Vyndáme na talíř. Ve výpeku opečeme jablka, přidáme kečup, zaprášíme moukou a po ... …více»
|
![]() |
30. 04. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Myslivecká játra: Játra očistíme, omyjeme a na 30 minut ponoříme do kyselého mléka. Játra osušíme a nakrájíme na plátky 1,5 cm hrubé. Slaninu nakrájíme na nudličky a játra prošpikujeme. Posypeme pepřem, hřebíčky a obal ... …více»
|
![]() |
30. 04. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí jazyk s křenovou omáčkou: Jazyk uvaříme ve vodě, do které jsme přidali sůl, celou cibuli, koření, bobkové listy a vegetu.
Uvařený jazyk vybereme, na chvíli ponoříme do studené vody a oloupeme.
Z mouky a tuku uděláme jíšku, ... …více»
|
![]() |
28. 04. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová játra s cuketou: Cibuli a cuketu nakrájíme na kostičky, orestujeme na olivovém oleji a opepříme. Zvlášť osmažíme po každé straně 3 minuty plátky jater obalených v osolené a opepřené hladké mouce. Játra vložíme k zelen ... …více»
|
![]() |
27. 04. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játrový bochník: Játra, maso, ve vodě namočené a vyžmýkané rohlíky pomeleme. Na 1 lžíci oleje orestujeme kostičky cibule a nať. Přidáme je ke hmotě, ochutíme prolisovaným česnekem, pepřem, hořčicí a solí. Vmícháme vej ... …více»
|
![]() |
27. 04. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játrové karbanátky s vínovou omáčkou: Játra pomeleme, přidáme vejce, strouhanku, 50 ml vína, pepř, zelenou nať a hřebíček. Maso promícháme a necháme odležet. Z masy tvoříme karbanátky, které vypražíme.
Na rozehřátém tuku chvíli pražíme ... …více»
|
![]() |
27. 04. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová játra po asijsku: Rýži uvaříme ve 2 litrech osolené vody, scedíme a necháme okapat. Plátky cibule orestujeme na polovině tuku. Ochutíme solí, pepřem, karí kořením a paprikou.
Játra nakrájíme na tenčí plátky, orestujem ... …více»
|