![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
8. 03. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Drůbeží játra po španělsku: Játra pokrájíme na kousky, opepříme, zalijeme vínem a dusíme. Cibuli a česnek pokrájíme nadrobno, osmahneme na oleji, přidáme koření, mátu, zalijeme vývarem, přidáme játra, zasypeme strouhankou a asi ... …více»
|
![]() |
7. 03. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játrový guláš se zelenými paprikami: Slaninu nakrájíme na drobné kostičky. Játra rozkrájíme na pravidelné hranolky. Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. V kastrolu se silným dnem vypečeme slaninu. Na vyškvařeném tuku osmahneme cibuli, př ... …více»
|
![]() |
7. 03. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Konšelská játra: Játra očistíme a nakrájíme na slabé nudličky. Stejně tak šunkový salám.
Na oleji mírně orestujeme játra. Přidáme šunkový salám, krátce osmahneme a mírně směs zalijeme vodou. Játra asi 5 minut dusíme. ... …více»
|
![]() |
5. 03. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Žampiony s drůbežími játry: Játra i žampiony očistit, omýt a překrájet na půlky. Máslo rozehřát a zpěnit na něm proužky cibule. Potom přidat játra a žampiony. Opepřit a dusit je přibližně 5 minut s občasným promícháním. Mouku ro ... …více»
|
![]() |
4. 03. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušená játra v pomalém hrnci: Do pomalého hrnce dáme cca 400 ml vody a pustíme hrnec naplno. Opláchneme játra, nakrájíme na menší kousky cca 3 x 3 cm. Na drobno cibulku osmažíme na pánvi, přidáme játra a vše osmahneme. Pak přesune ... …více»
|
![]() |
4. 03. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí játra na víně se zeleninou: Kuřecí játra si očistíme, umyjeme, osušíme, nakrájíme na menší kousky, posypme kořením na čínu - bez soli a necháme dvě hodiny odstát. Na rozpáleném oleji prudce játra opečeme, zalijeme vínem, worches ... …více»
|
![]() |
2. 03. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné husí krky: Z očištěných, opálených, omytých a osušených husích krků stáhneme kůži. V osolené vodě s cibulí uvaříme do poloměkka omyté vepřové maso a krky bez kůže, nakonec ještě přidáme husí játra a vše společně ... …více»
|
![]() |
2. 03. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Drůbeží játra na kari s rajčaty: Játra necháme rozmrznout a pečlivě očistíme a opereme. Okapané překrájíme na kousky. Jablka nastrouháme nebo nakrájíme na tenounké plátky. Zpěníme cibuli a přidáme do ní játra a zprudka opečeme. Přidá ... …více»
|
![]() |
2. 03. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečená husí játra po maďarsku: Před přípravou pokrmu namočíme husí játra na půl hodiny do mléka. Pak necháme okapat, osušíme čistým ubrouskem a osolíme. V hrnci rozpustíme sádlo, vložíme játra a orestujeme jen několik minut, než zí ... …více»
|
![]() |
28. 02. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Drůbeží játra na pikantní způsob: Drůbeží játra nakrájíme na menší kousky a promícháme s rozšlehaným vejcem, rozmočeným solamylem, osolíme, opepříme a posypeme nadrobno nasekanými chilli papričkami, znovu promícháme a necháme odležet ... …více»
|