Příprava receptu Babicovy dobroty - Vepřová játra na pivu: Játra nakrájíme na nudličky, poprášíme moukou, opečeme na pánvi, přidáme na plátky nakrájenou cibuli, osolíme a opepříme. Přidáme petrželku a zalejeme pivem.
Zdroj:
…více»
Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
23. 03. 2009 Vnitřnosti
Příprava receptu Babicovy dobroty - Vepřová játra na pivu: Játra nakrájíme na nudličky, poprášíme moukou, opečeme na pánvi, přidáme na plátky nakrájenou cibuli, osolíme a opepříme. Přidáme petrželku a zalejeme pivem.
Zdroj:
…více» |
18. 03. 2009 Vnitřnosti
Příprava receptu Kuřecí játra s cizrnou: Cizrnu necháme jeden den ve vodě nabobtnat. Další den vody slijeme a cizrnu dáme do nové vody. Cizrnu vaříme v hrnci do změknutí asi 45 minut. Při vaření cizrny je dobré vodu osolit asi tak v polovině ... …více»
|
17. 03. 2009 Vnitřnosti
Příprava receptu Kuřecí játra restovaná na cibulce: Očištěná drůbeží játra pečlivě opláchneme, necháme okapat a nakrájíme na větší kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemné plátky, pak ji orestujeme na tuku dorůžova. Přidáme připravená játra, opepří ... …více»
|
17. 03. 2009 Vnitřnosti
Příprava receptu Guláš z drůbežích drobů: Droby umyjeme a očistíme, nakrájíme na menší kousky. Cibuli nakrájíme na kostičky a v hrnci, na rozpáleném oleji, ji orestujeme dozlatova. Přidáme mletou papriku, droby a zalijeme vodou, pak přihodíme ... …více»
|
13. 03. 2009 Vnitřnosti
Příprava receptu Hodonínské drůbky a majoránkovými knedlíčky: Drůbky s kořením(pepřem, novým kořením, bobkovým listem) uvaříme v menším množství vody. Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme pokrájenou zeleninu, uvařené a nadrobno posekané maso z drobů a zap ... …více»
|
11. 03. 2009 Vnitřnosti
Příprava receptu Jazyková mozaika: Máslo utřít do pěny, přidat 2 kostky sýra a strouhaný sýr, nakrájený porek, nadrobno na kostičky kladenská, dát sůl, pepř, zakapat citronem. Dobře promíchat. Jazyk nakrájet na plátky, potřít ... ... …více»
|
11. 03. 2009 Vnitřnosti
Příprava receptu Játra pro mlsné jazýčky: Máslo promícháme s hořčicí, nasekanými bylinkami, osolíme zformujeme do válečku, zabalíme do alobalu a dáme ztuhnout do lednice. Játra mírně naklepeme, opečeme na oleji a dáme na talíře. Výpek zakápne ... …více»
|
11. 03. 2009 Vnitřnosti
Příprava receptu Slaný srnčí hřbet: Játru pomeleme, přidáme žloutky, nadrobno nakrájenou slaninu, cibuli, petržel, 2 lžíce tuku (sádlo), sůl, strouhanku a nakonec sníh z bílků. Dáme do vymazané a strouhankou vysypané formy a pečeme. ... ... …více»
|
9. 03. 2009 Vnitřnosti
Příprava receptu Babicovy dobroty - Kuřecí játrová pasta: Játra očistíme, opékáme na másle asi 4 minuty, a to tak, že jsou uvnitř ještě červená. Vyndáme z pánve. Na pánvi dále na másle opékáme cibuli, přidáme česnek, tymián a nové koření a zalijeme koňakem. ... …více»
|
9. 03. 2009 Vnitřnosti
Příprava receptu Těstoviny s kuřecími játry a bylinkami: Játra a slaninu pokrájíme na menší kousky. Rajčata oloupeme, nakrájíme na menší kostky.
Na pánev dáme roztát asi 25g másla, přidáme nakrájenou slaninu a na mírném ohni ji opražíme. Pak přidáme kuřecí ... …více»
|