![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
28. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené ledvinky na cibulce: Vepřové ledvinky po délce rozpůlíme, vykrájíme žilky, tuk a v několika vodách dobře propláchneme. Potom je příčně nakrájíme na plátky. Na rozehřátém sádle osmahneme dozlatova nadrobno nakrájenou cibul ... …více»
|
![]() |
28. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pražská játra: Játra nakrájená na nudličky obalíme v mouce smíchané s paprikou a orestujeme na rozpáleném oleji. Přisypeme cibule nakrájené na kostky a podusíme. Na závěr přidáme sterilované žampiony, opepříme, osol ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játra smažená s jablky: Játra očistíme od blan, očistíme a nakrájíme na 4 plátky. Osušíme a obalíme v mouce. Jablka zbavíme jádřinců a nakrájíme je na plátky. Na pánvi rozehřejeme polovinu másla a usmažíme jablka z obou stra ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játra na jalovci: Nakrájíme játra na nudličky, zaprášíme hladkou moukou a sladkou paprikou a opečeme na rozpáleném tuku. Přidáme na nudličky nakrájenou slaninu, jalovec a bobkový list, podlijeme trochou červeného vína ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rýžový nákyp s drůbky: Přebranou spařenou rýži necháme odkapat, zalijeme ji vývarem a vaříme asi 30 minut. Drůbky mezitím nadrobno nasekáme. Pak k vychladlé rýžové kaši přidáme máslo utřené se žloutky a nasekané maso. Směs ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí játra s broskvemi v alobalu: Játra nakrájíme na tenké plátky, nenaklepáváme, opečeme na oleji, posolíme a dáme do alobalu. Cukr necháme zkaramelizovat, přidáme máslo, broskve prohřejeme, zakapeme citronovou sťávou a klademe na já ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí játra na červeném : Játra rozdělíme na čtyři porce, posypeme pepřem, obalíme v mouce a osmažíme na rozpáleném oleji. V poslední fázi smažení posolíme a přidáme nasekanou na drobno cibulku. Když se cibule osmahne, vyndám ... …více»
|
![]() |
26. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Velikonoční kozí játra z Padařova: 1. Játra namočíme přes noc do mléka.
2. Osušená játra pokrájíme na tenké plátky.
3. Smočíme v rozšlehaném vejci, nepatrně osolíme a obalíme v osolených a nastrouhaných mandlích.
4. Usmažíme na másl ... …více»
|
![]() |
26. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Husí játra s hruškami: V sádle upečeme husí játra a necháme vychladnout. Vyšleháme máslo do pěny a přidáme vychladlá, rozetřená nebo prolisovaná játra. Směs dobře prošleháme, zjeníme vyšlehanou smetanou a podle potřeby přis ... …více»
|
![]() |
24. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Babiččina paštika: 1. Játra opláchneme a nakrájíme na hrubé kousky. Spolu s nasekanými stroužky česneku rozmixujeme na hladkou kaši.
2. Přilijeme brandy, rozpuštěné máslo, sůl, pepř a polovinu připravených bylinek.
... …více»
|