![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2. 03. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí srdce na špeku : Hovězí srdce očistíme, omyjeme. Prošpikujeme 25 g slaniny. Osolíme, opepříme. Na rozpáleném oleji zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme dalších 25 g slaniny a osmahneme. Přidáme nakrájené ... ... …více»
|
![]() |
2. 03. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí játra s jablky na tymiánu: Játra nakrájíme na menší kousky. Orestujeme na rozpáleném oleji, přidáme nakrájenou cibulku, orestujeme s játry, posypeme tymiánem, přidáme na kostky nakrájená jablíčka a vše opečeme, přidáme ... ... …více»
|
![]() |
2. 03. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Drůbeží játra nadivoko: Játra osolíme a opepříme. Opečeme 5 minut na rozpáleném oleji. Vyjmeme a na pánvi opečeme nakrájenou slaninu a houby na nudličky, pórek nakrájený na kolečka. Přidáme tymián a česnek. Rajčata ... ... …více»
|
![]() |
2. 03. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pavoukovo tajemství: Na oleji zesklovatíme nadrobno nasekanou cibuli, přidáme játra, dochutíme solí, pepřem a kmínem a krátce restujeme. Do hotové směsi přidáme tatarskou omáčku a promícháme. Na zbylém oleji usmažíme omel ... …více»
|
![]() |
1. 03. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Houby zapečené s kuřecími játry: Z hub odkrojíme třeně, nadrobno je nakrájíme a s prolisovaným česnekem je podusíme na třetině másla. Na druhé třetiné másla osmahneme nakrájená játra, zakapeme je vermutem. Když se tekutina vydusí, já ... …více»
|
![]() |
1. 03. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Houby s játry na smetaně: Na oleji a másle zpěníme nakrájenou cibuli. Přidáme odblaněná a na nudličky nakrájená játra a krátce opečeme. Pak přidáme plátky hub a dusíme doměkka (v případě potřeby podlijeme). Ve smetaně rozmíchá ... …více»
|
![]() |
29. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čekanka s kachními játry: Čekanku omyjeme a osušíme. Rozkrojíme na polovinu a řezné plochy potřeme citronem, aby nezhnědly. Játra opláchneme a osušíme. Na pánvi rozehřejeme olej, játra na něm opečte 5 minut po každé straně. .. ... …více»
|
![]() |
29. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játra po srbsku: Játra nakrájená na plátky osmahneme na oleji, vyjmeme je a v tuku lehce osmahneme cibuli. Játra naklademe zpět do kastrolku, posypeme rozdrceným česnekem a poklademe rajčaty nakrájenými na plátky a pa ... …více»
|
![]() |
29. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí játra na bylinkách : Telecí játra omyjeme, zalijeme mlékem a necháme několik hodin v chladničce odležet. Můžeme nechat i přes noc. Před přípravou játra vytáhneme, opláchneme, odblaníme, nakrájíme na plátky, lehce naklepem ... …více»
|
![]() |
28. 02. 2008 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maminčin šátek: 1. Připravíme si těsto na bramboráky (nastrouhané brambory, mouka, vajíčko, česnek, sůl, majoránka, pepř).
2. Uděláme bramboráky.
3. Orestujeme játra, slaninu a cibuli a to celé zastříkneme worc ... …více»
|