Vložil: | Slunicko |
Porcí: | 1 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Játrová nádivka v kedlubnách:
1 kedlubna
| 5 g olivový olej
| 20 g cibule
| 80 g drůbeží játra
| 30 g žampiony
| 20 ml červené víno
| 1 lžíce kečup
| 50 g hlávkový salát
| špetka nakrájený čerstvý kopr
| špetka sůl, mletý pepř, nekalorické sladidlo, ocet
Postup přípravy receptu Játrová nádivka v kedlubnách:
Zeleninu a žampiony omyjeme, kedlubnu oloupeme, skrojíme vršek, opatrně vydlabeme a vaříme v páře asi 5minut. Na rozehřátém oleji orestujeme cibuli, přidáme kousky jater, žampiony, vydlabanou část kedlubny a necháme rozdusit, doplníme kečupem, lžící vína, osolíme a opepříme a směsí a plníme teplou kedlubnu. Podáváme s hlávkovým salátem s koprovou zálivkou a plátkem celozrnného chleba.
Fotky receptu Játrová nádivka v kedlubnách:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!