Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánoční cukroví - nejoblíbenější recepty Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 12.12. 2024
Dnes má svátek Simona
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Játrová nádivka v kedlubnách

fotka Játrová nádivka v kedlubnách
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Játrová nádivka v kedlubnách:

1 kedlubna  | 5 g olivový olej  | 20 g cibule  | 80 g drůbeží játra  | 30 g žampiony  | 20 ml červené víno  | 1 lžíce kečup  | 50 g hlávkový salát  | špetka nakrájený čerstvý kopr  | špetka sůl, mletý pepř, nekalorické sladidlo, ocet

Postup přípravy receptu Játrová nádivka v kedlubnách:

Zeleninu a žampiony omyjeme, kedlubnu oloupeme, skrojíme vršek, opatrně vydlabeme a vaříme v páře asi 5minut. Na rozehřátém oleji orestujeme cibuli, přidáme kousky jater, žampiony, vydlabanou část kedlubny a necháme rozdusit, doplníme kečupem, lžící vína, osolíme a opepříme a směsí a plníme teplou kedlubnu. Podáváme s hlávkovým salátem s koprovou zálivkou a plátkem celozrnného chleba.


Fotky receptu Játrová nádivka v kedlubnách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Játrová nádivka v kedlubnách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !