Použité suroviny receptu Vepřová játra s červenou čočkou a bulgurem:
30 g červená čočka
| 5 g olivový olej
| 100 g cibule
| 200 g vepřová játra
| 5 g solamyl
| špetka sůl, pepř
| 100 g pšeničný bulgur
Postup přípravy receptu Vepřová játra s červenou čočkou a bulgurem:
Na rozpáleném oleji orestujeme nakrájenou cibuli a játra. Opepříme, podlijeme vodou a podusíme. Ke konci vaření přisypeme červenou čočku, chvíli povaříme – dáváme pozor, aby se nám čočka nerozvařila. Zahustíme rozmíchaným solamylem ve vodě a na konec osolíme. Jako přílohu podáváme bulgur, uvařený podle návodu.
Fotky receptu Vepřová játra s červenou čočkou a bulgurem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!