Použité suroviny receptu Kančí kýta s celerovou omáčkou:
150 g kančí kýta
| 1 porce holandské omáčky, hotová z obchodu
| 70 g celeru
| sůl, bílý pepř
| olej
Postup přípravy receptu Kančí kýta s celerovou omáčkou:
Připravíme si holandskou omáčku. Až je hotová, přidáme jemně nastrouhaný celer spařený horkou vodou a krátce povaříme. Kančí kýtu opracujeme a odblaníme. Plátek masa naklepeme, nasekáme zbývající blány, osolíme a opepříme. Na pánvi si rozpálíme olej a v něm opečeme maso. Slijeme olej z pánve a přidáme připravenou omáčku. Prohřejeme a podáváme. Přílohy volíme dle vlastní chuti - krokety, americké brambory, brambory atd. Dobrou chuť!
Fotky receptu Kančí kýta s celerovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!