Postup přípravy receptu Maso na jabkach a víně:
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a nasolíme. Cibuli nakrájíme na kostičky, jablka oloupeme a nakrájíme na menší kostičky.
Na oleji osmažíme masové řízečky z obou stran a vyjmeme. Na zbylém oleji zesklovatíme cibuli (nesmí hnědnout)! Potom přidáme jablka a podusíme. Až začnou pouštět šťávu, vložíme k nim MAGGI Zlatý hovězí bujón, špetku kari, trošku MAGGI Harmonie Chuti, špetku soli, promícháme a necháme rozpustit bujón. Zalijeme vínem a necháme 5 minut nezakryté povařit. Do směsi vrátíme maso a zalijeme horkou vodou, aby maso bylo ponořené a dusilo se.
Když je maso měkké, dolejeme vodu na požadované množství a případně zahustíme. Příloha - rýže.