Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.11. 2024
Dnes má svátek Zina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Maso po uzenářsku

fotka Maso po uzenářsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Maso po uzenářsku:

1/2 kg krůtích nebo kuřecích prsíček  | 1 měkká klobáska  | 1 polotvrdá klobáska, nejlépe, když bude 1 papriková  | 1 větší cibule  |  olej  |  sůl  |  mletá paprika  | 250 ml smetany  | 10 dkg tvrdého uzeného sýru

Postup přípravy receptu Maso po uzenářsku:

Cibuli nakrájíme na kostičky, maso na středně velké kostky a klobásy na kolečka. Cibuli osmahneme do sklovita, přidáme maso a po chvíli klobásy. Když je maso skoro hotové, přisypeme mletou papriku, vše osolíme a zalijeme smetanou. Dusíme za občasného míchání, až maso úplně změkne. Na talíři pak posypeme nastrouhaným uzeným sýrem. Podáváme s rýží.


Fotky receptu Maso po uzenářsku:

Maso po uzenářsku
Maso po uzenářsku
Maso po uzenářsku
Fotky vložil: Mirkasirka 
Hodnocení receptu Maso po uzenářsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles