Použité suroviny receptu Maso pod vaječnou peřinou se zeleninou:
4 vepřové plátky
| špetka soli a pepře
| strouhanka na obalení
| 5 vajec
| 1 sklenice sterilované zeleniny moravanka
| trocha italských bylinek
| trocha vody
Postup přípravy receptu Maso pod vaječnou peřinou se zeleninou:
Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Takto připravené plátky obalíme ve strouhance a potom v rozšlehaných vejcích, která mírně osolíme. Postupně vkládáme do hrnce s trochou vroucí vody. Zalijeme zavařenou zeleninou i s celým nálevem.
Na závěr na zeleninu v hrnci nalijeme zbytek vajec, jemně osolíme, opepříme a posypeme italkými bylinkami. Dusíme doměkka.
Jako přílohu podáváme vařené brambory, americké brambory či hranolky s tatarkou.
Fotky receptu Maso pod vaječnou peřinou se zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!