Použité suroviny receptu Masová směs s játrou a Moravankou:
400 g vepř. plecka
| 400 g vepř. jater
| 1 vejce
| 1 sklenice moravanky
| 1 lžíce solamylu
| sůl a olej
Postup přípravy receptu Masová směs s játrou a Moravankou:
Škrob rozmícháme v jedné lžíci vody a naložíme do něj játra nakrájená na nudličky.
Vajíčko smícháme s troškou soli a naložíme do něj vepřové maso na nudličky. Obě směsi necháme asi 1/2 hodiny odpočinout.
Na troše oleje nejdříve orestujeme játra, vyndáme z pánve a opečeme vepřové maso. Vrátíme játra a přidáme pokrájenou moravanku.
Směs dochutíme solí a necháme prohřát.
Fotky receptu Masová směs s játrou a Moravankou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!