Postup přípravy receptu Masový koláč s brusinkovou omáčkou:
Maso nakrájíme na kostičky spolu s nakrájenou cibulí na pánvi pokapané olejem dozlatova osmažíme. Přidáme hrst brusinek a nasekanou petrželku. Dochutíme česnekem, solí a pepřem.
Listové těsto na pomoučněném vále vyválíme na tenký plát, odřízneme z něj 2/3, ty vložíme do zapékací mísy vyložené pečicím papírem tak ,aby okraje přečnívaly.
Dovnitř vsypeme připravenou masovou směs a přečnívajícím těstem ji zabalíme.
Ze zbylého těsta odřízneme tenké proužky. Vyrobíme z nich mřížku, kterou pokryjeme povrch těsta v míse. Pečeme v předehřáté troubě při 200 °C asi 30 minut dozlatova. Podáváme s brusinkovou zavařeninou.
Fotky receptu Masový koláč s brusinkovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!