Použité suroviny receptu Mexická kukuřičná polévka s vepřovými žebírky:
1 kg vepřových žebírek
| pepř
| 1 l zeleninového vývaru
| 500 g kukuřice
| 2 červené chilli papričky
| 1/4 svazku koriandru
| 3 cibule
| 4 stroužky česneku
Postup přípravy receptu Mexická kukuřičná polévka s vepřovými žebírky:
Žebírka omyjeme, osušíme, pokrájíme na kousky a vetřeme do nich pepř a sůl. V zeleninovém vývaru je vaříme do změknutí.
Kukuřici slijeme a necháme okapat, papřičky zbavíme semen a nasekáme nadrobno.
Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na kousky, koriandr nasekáme najemno a vše přidáme k masu a vaříme asi 15 minut.
Fotky receptu Mexická kukuřičná polévka s vepřovými žebírky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!