4 ks vepřová kýta - plátky
| 2 lžičky grilovací koření
| 200 g uzené maso
| 4 ks vejce
| 1 lžíce máslo
| 200 g tvrdý sýr
| 2 lžíce olej
| sůl, pepř podle chuti
Postup přípravy receptu Milánský řízek:
Na rozpáleném másle orestujeme drobně pokrájené uzené maso, přidáme vejce a umícháme řidší smaženici, kterou osolíme a opepříme. Omyté a osušené plátky masa lehce naklepeme, poprášíme grilovacím kořením a na oleji prudce osmahneme z obou stran. Mírně podlijeme vodou a pod poklicí dusíme doměkka.
Hotové plátky přendáme na talíře, pokryjeme smaženicí a posypeme strouhaným sýrem.
Milánský řízek podáváme s hranolky nebo bramborovými kroketami.
Fotky receptu Milánský řízek:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!