Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Minestrone se pstruhem

fotka Minestrone se pstruhem
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Minestrone se pstruhem:

2 cibule  | 3 stroužky česneku  | 4 rajčata  | 1 kg zeleninové směsi  | 3 lžíce olivového oleje  | 250 ml bílého vína  | 750 g zeleninového vývaru  |  sůl, pepř  | 500 g plátků pstruha  |  šťáva z 1 citronu  | 300 g pesta

Postup přípravy receptu Minestrone se pstruhem:

Cibuli a česnek najemno nasekáme. Rajčata oloupeme, rozpůlíme, zbavíme semen a nakrájíme na kostičky. Ve velkém hrnci rozehřejeme olej a dáme na něj zesklovatět cibuli a česnek. Přidáme zeleninu a rajčata. Krátce podusíme. Přilijeme víno a vývar. Osolíme a opepříme. Polévku vaříme asi 15 minut. Plátky pstruha nakrájíme na kousky, pokapeme citronovou šťávou a mírně osolíme. Pstruha vložíme do polévky a necháme asi 5 minut táhnout. Polévku podáváme s pestem.


Fotky receptu Minestrone se pstruhem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Minestrone se pstruhem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles