Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 21.10. 2025
Dnes má svátek Brigita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mléčná majonéza vařená

fotka Mléčná majonéza vařená
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Mléčná majonéza vařená:

1/4 litru mléko  | 1 lžíce hladká mouka  | 1 ks žloutek  | 1 lžička hořčice  | 2 lžíce měkké máslo  | 1 lžíce citrónová šťáva  | 1/2 lžičky sůl  | špetka pepř  | 1 lžička worcesterské omáčky  | 1/2 lžičky cukr

Postup přípravy receptu Mléčná majonéza vařená:

Studené mléko smícháme s moukou, žloutkem, hořčicí, tukem, pepřem a solí, hrnek postavíme do hrnku s horkou vodou a v této vodní lázni za stálého míchání zahříváme do zhoustnutí. Můžeme zahřívat i na velmi malém plamínku, avšak opatrně, aby se směs nezačala vařit - srazila by se. Hustý horký krém ochutíme citrónovou šťávou, cukrem, worcesterskou omáčkou a podle potřeby i solí. Necháme za občasného míchání vychladit a používáme jako majonézu z oleje.


Fotky receptu Mléčná majonéza vařená:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mléčná majonéza vařená
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !