Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.02. 2025
Dnes má svátek Blažej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Mleté maso na fazolkách

fotka Mleté maso na fazolkách
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Mleté maso na fazolkách:

1 hrnek mletého vepřového masa  | 1 hrnek mletého hovězího masa  | 1 vejce  | dle chuti kari, sůl a pepř  | 1 česnek celý  | 1/2 housky  | 3 lžíce oleje  | 1 hrnek mléka  | 2 - 3 lžíce hladké mouky na zahuštění  | 2 lžíce tatrské omáčky  | 3 hrsti pokrájených zelených fazolek

Postup přípravy receptu Mleté maso na fazolkách:

Mleté maso smícháme s vejcem, houskou namočenou ve vodě, osolíme, opepříme, dobře promícháme a tvoříme středně veliké kuličky. Na oleji opečeme do zlatova na plátky nakrájený česnek, přidáme kari koření, vložíme do něj kuličky masa, které ze všech stran opečeme a podusíme. Když jsou měkké, zalijeme je bešanelem připraveným z mléka a hladké mouky. Dobře rozmícháme a povaříme. K masu přidáme pokrájené fazolky uvařené v osoléné vodě a tatarskou omáčku. Omáčku můžeme rozředit vývarem z fazolek.


Fotky receptu Mleté maso na fazolkách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mleté maso na fazolkách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !