Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Mlsný pekáč

fotka Mlsný pekáč
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 80

Použité suroviny receptu Mlsný pekáč:

2 plátky vepřová kotleta  | 2 plátky hovězí roštěná  | 2 ks kuřecí prsa  | 1 ks celer  | 1 ks petržel  | 1 ks zázvor  | 2 ks mrkev  | 1 ks pórek  | 4 stroužky česnek  | 1 lžíce máslo  | 2 lžíce olej na smažení  | 1 ks masox  | 1 kelímek smetana ke šlehání  | 150 g tvrdý sýr  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Mlsný pekáč:

Nejdřív si nakrájíme zeleninu. Pórek si nakrájíme na silnější kolečka a vyskládáme jím dno zapékací misky. Stroužky česneku prolisujeme a potřeme masa, která jsme si osolili a opepřili. Na pórek položíme hovězí a překryjeme ho vrstvou nasekamé zeleniny. Stejně tak i vepřové a kuřecí maso. Přidáme máslo a olej a dáme péct do trouby při 200°C. Mezitím v horké vodě rozpustíme masox a přidáme k masu. Přilijeme smetanu pro zjemnění a nakonec vše posypeme nastrouhaným sýrem.Pečeme do zlatova. Můžeme podávat s těstovinami nebo bramborem.


Fotky receptu Mlsný pekáč:

Mlsný pekáč
Mlsný pekáč
Mlsný pekáč
Fotky vložil: BADAČA,tvackova1 
Hodnocení receptu Mlsný pekáč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !