Postup přípravy receptu Mňam bublanina:
Nejprve oddělíme žloutky od bílků. Šlehačem ušleháme žloutky, cukr a vanilkový cukr. Do vzniklého krému pomalu přidáváme mléko, olej a mouku. Necháme vše ušlehat do hladkého těsta. Když máme těsto dobře promíchané, vyšleháme z bílků tuhý sníh (předtím ale musíme šlehací metly pořádně umýt, aby nám na nich nezůstaly žloutky,pak by jsme sníh nenašlehaly. Tuhý sníh z bílků pomalu vmíchaváme do prvního těsta a nakonec přidáme prášek do pečiva. Těsto rovnoměrně vlejeme na hlubší plech vyložený pečícím papírem a pokládáme ovoce (můžeme použít různé čerstvé i kompotované druhy ovoce - např. třešně, meruňky,višně, rybíz, jahody). Plech s těstem a ovocem vložíme do předem vyhřáté horkovzdušné trouby a pečeme při teplotě 165 stupňů 25 - 35 minut. Po vychladnutí nakrájíme na stejnoměrné kostky a posněžíme moučkovým cukrem. Dobrou chuť!