Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Vyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříkuVyrob si sama: léčivý olejíček z květů šeříku Blíženci - roční horoskop na rok 2023Blíženci - roční horoskop na rok 2023
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Jedeme na výlet
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 01.06. 2023
Dnes má svátek Laura
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Moje upravená buchta Himaláje

fotka Moje upravená buchta Himaláje
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 56

Použité suroviny receptu Moje upravená buchta Himaláje:

2 hrnky 1/4 litrové hladké mouky  | 1 hrnek cukru krupice  | 1 hrnek mléka  | 1/2 hrnku oleje  | 1 prášek do pečiva  | 2 lžíce kakaa  | z 1 citronu strouhaná kůra  | 2 vejce  | 2 tvarohy  | 1 hrnek cukru moučka  | 1 vanikový cukr  | 1a 1/2 vanilkový puding  | 1 hrnek mléka  | 2 vejce  | 1 čokoláda na vaření  | trochu kokosové moučky  | 1 zakysaná smetana  | 1 malá plechovka ananasu

Postup přípravy receptu Moje upravená buchta Himaláje:

Moučník se skládá ze dvou těst.
Těsto 1.: Dvě vajíčka ušleháme s krupicovým cukrem do pěny, postupně přidáváme olej, mouku s práškem do pečiva,j eden hrnek mléka, kakao a citron. kůru.
Těsto 2.: Dvě vajíčka ušleháme s cukrem moučkovým a vanilkovým, přidáme 2 tvarohy, jeden a půl vanilkového pudingu v prášku a hrnek mléka. Toto těsto je řídké.
Na vymazaný a moukou vysypaný plech s vyšším okrajem
dáme polovinu těsta prvního, na to nalijeme těsto druhé, tvarohové a nahoru dáme druhou polovinu kakaového těsta.
Pečeme zvolna v elektrické troubě při teplotě 180°C asi 30 minut s předehřátím. Po upečení a vychladnutí moučníku, rozpustíme čokoládu na vaření a do horké vmícháme zakysanou smetanu. Ihned poléváme povrch moučníku, posypeme kokosovou moučkou a poklademe kousky ananasu.
Jak je patrné z mých obrázků, nestačila jsem ani celou buchtu vyfotografovat. Než jsem se nadála, byla snězená. Přeji dobré pochutnání! Macizaj


Fotky receptu Moje upravená buchta Himaláje:

Moje upravená buchta Himaláje
Moje upravená buchta Himaláje
Moje upravená buchta Himaláje
Moje upravená buchta Himaláje
Fotky vložil: Macizaj,vocjan 
Hodnocení receptu Moje upravená buchta Himaláje
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !