Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Celozrnný štrůdlík

fotka Celozrnný štrůdlík
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Celozrnný štrůdlík:

500 g hladké celozrnné mouky  | 125 g tuku  | 200 ml nepasterovaného piva Bernard  | Náplň: jablíčka, rozinky, ovesné sušené klíčky, namleté oříšky a skořici  |  vejce na potření  | posypání: sušené ovesné mléko

Postup přípravy receptu Celozrnný štrůdlík:

Všechny suroviny zpracujeme v krásné hladké těsto. Necháme odpočinout 15 minut. Poté si uděláme 3 dílky a ty vyválíme. Na těsto dávám nastrouhaná jablíčka, rozinky, ovesné sušené klíčky, namleté oříšky a skořici. Potíráme vajíčkem a pečeme do růžova. Sypu sušeným ovesným mlékem.


Fotky receptu Celozrnný štrůdlík:

Celozrnný štrůdlík
Celozrnný štrůdlík
Celozrnný štrůdlík
Celozrnný štrůdlík
Celozrnný štrůdlík
Fotky vložil: Natural,Nandiči 
Hodnocení receptu Celozrnný štrůdlík
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !