Těsto :
| 1 hrnek cukru krupice
| 1,5 hrnku polohrubé mouky
| 2 celá vejce
| 0,5 hrnku oleje
| 0,5 hrnku mléka
| 1 prášek do pečiva
| Krém :
| 2 plechovky mandarinkového kompotu i se šťávou
| 1 ztužovač šlehačky
| 250 ml šlehačky ke šlehání
| 1 vanilkový pudink bez vaření Olé
Postup přípravy receptu Hrk hrk buchta Olé:
Suroviny na těsto smícháme a pečlivě promícháme, nalijeme do vymazaného a vysypaného hlubšího plechu. Pečeme ve středně předehřáté troubě cca 15 min.
V průběhu pečení si připravíme krém - suroviny dáme do uzavíratelné nádoby (kompoty včetně šťávy), nemícháme, nádobu zavřeme a několika rychlými pohyby nádobou "zahrkáme".
Během několika vteřin vznikne hustý mandarinkový krém. Krém můžeme na dobu, než nám úplně vychladne upečená placka, vložit do lednice. Pak krém namažeme na vychladlou placku a můžeme servírovat.