Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.11. 2024
Dnes má svátek Zina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hrk hrk buchta Olé

fotka Hrk hrk buchta Olé
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Hrk hrk buchta Olé:

Těsto :  | 1 hrnek cukru krupice  | 1,5 hrnku polohrubé mouky  | 2 celá vejce  | 0,5 hrnku oleje  | 0,5 hrnku mléka  | 1 prášek do pečiva  | Krém :  | 2 plechovky mandarinkového kompotu i se šťávou  | 1 ztužovač šlehačky  | 250 ml šlehačky ke šlehání  | 1 vanilkový pudink bez vaření Olé

Postup přípravy receptu Hrk hrk buchta Olé:

Suroviny na těsto smícháme a pečlivě promícháme, nalijeme do vymazaného a vysypaného hlubšího plechu. Pečeme ve středně předehřáté troubě cca 15 min.
V průběhu pečení si připravíme krém - suroviny dáme do uzavíratelné nádoby (kompoty včetně šťávy), nemícháme, nádobu zavřeme a několika rychlými pohyby nádobou "zahrkáme".

Během několika vteřin vznikne hustý mandarinkový krém. Krém můžeme na dobu, než nám úplně vychladne upečená placka, vložit do lednice. Pak krém namažeme na vychladlou placku a můžeme servírovat.


Fotky receptu Hrk hrk buchta Olé:

Hrk hrk buchta Olé
Hrk hrk buchta Olé
Hrk hrk buchta Olé
Hrk hrk buchta Olé
Fotky vložil: zlatouch,evulaS33 
Hodnocení receptu Hrk hrk buchta Olé
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !