Rebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Hrajte s námi SUDOKU online !
Léto - čas jahod
Jak správně pečovat o orchideje?
SOUTĚŽE
MÓDA & TRENDY
SPOLEČNOST
BYDLENÍ
ZDRAVÍ
CESTOVÁNÍ
RECEPTY
ZÁBAVA
RODINA
MIMINKA
FOTOALBUM
DISKUZE
Recepty
Vložit nový recept
Hledat v receptech
Škola vaření
Kategorie
Předkrmy
Polévky
Masitá jídla
Bezmasá jídla
Ryby
Přílohy
Moučníky
Saláty
Nápoje
Sladká jídla
Vánoční recepty
Ostatní
Cukroví
Omáčky
Grilování
Slané pečivo
Zavařování
Dětská jídla
Pomazánky
Dietní jídla
Zmrzlina a poháry
Domácí pekárna
Přihlášení
Jméno :
Heslo :
trvale
REGISTRACE
Proč se registrovat?
Dnes je
Úterý 21.05. 2024
Dnes má svátek Monika
Vyhledávání
Doporučujeme
Naše speciály
Prostřeno
všechny speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Hlavní strana
/
Recepty
/ Moučníky
Hrnková skořicová bábovka
Vložil:
hlouskova
Porcí:
12
Doba přípravy:
70 min
Hodnocení:
Počet hodnocení:
54
Použité suroviny receptu Hrnková skořicová bábovka:
2 hrnky hladké mouky | 1 hrnek krystalového cukru | 1 ks vanilkový cukr | 1 hrnek oleje | 1 ks prášek do pečiva | 3 lžičky mleté skořice | 3 ks nastrouhaná jablka | 1 hrst vlašských ořechů | 1 hrst rozinek
Postup přípravy receptu Hrnková skořicová bábovka:
Všechny ingredience smícháme a dobře promícháme. Vzniklé těsto vylijeme do vymazané a vysypané formy. V troubě předehřáté na 190C pečeme bábovku asi 50 minut.
Fotky receptu Hrnková skořicová bábovka:
Fotky vložil: beruschka6,Marci7,hlouskova,Natural,BADAČA,meluzína,Torta,VendaD
Přidat vlastní recept
Hodnocení receptu Hrnková skořicová bábovka
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Tento článek také můžete
Přidat do oblíbených
Přidat na
Přidat na
Vytisknout
Komentáře receptu Hrnková skořicová bábovka
Palena
vajíčko
Datum vložení: 19.04.2011 15:26 hod.
profil
hned jsem se taky zarazila, že tam není, jdu to udělat bez něj a pak napíšu, mám doma 4 chlapy, ti sní všechno, ale věřím, že to bude mňamka Alena
Natural
nadenica
Datum vložení: 01.11.2010 18:33 hod.
profil
já jsem tam jedno raději dal
nadenica
vejce?
Datum vložení: 12.09.2010 10:33 hod.
profil
tam se nedává ani jedno vejce?
Natural
Datum vložení: 10.09.2010 13:07 hod.
profil
oříšky mají být pomleté nebo posekané?
Vložit nový komentář
Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře.
Přihlásit se.
Oblíbené recepty v kategorii
Kiwi trojúhelníky
Gvizotky
Karamelkové placičky
Lentilková chaloupka
Speciální narozeninová bublanina
Jahodové mlsání
Sezamový dezert
Sladká oslava konce léta
Banány v pařížském krému
Jednoduchá domácí čokoláda
Koláč
Čokoládová mandarinka
Indické kokosky
Ananasové uzlíky
Pudinkové sušenky s jahodami
Vajíčka s ovocným likérem
Jablečná pěna z pudinku
Šlehané jablečné řezy
Dezert baklava s pistáciovými oříšky
Banán s likérem
Aktuální soutěže
Vyhrajte balíček plný energie pro aktivní léto
Soutěž o oceňovaný švédský román ROZVOD.
Soutěž o balíčky s gelem a emulzemi ALPA Sport.
Soutěž o produkty od sítě kaváren CrossCafe.
Komerční prezentace
Náš tip
NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ
NÁPOVĚDA
VŠEOBECNÉ PODMÍNKY
Zásady ochrany osobních údajů
KONTAKT
© Všechna práva vyhrazena
DESIGNED by
RSS
Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO
!
Smajlíci:
Copyright © Aiwan. Kolobok smiles