Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křehké řezy s rumovým krémem

fotka Křehké řezy s rumovým krémem
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Křehké řezy s rumovým krémem:

500 g listového těsta  | 500 g žloutkového krému, který připravíme :  | 150 g másla  | 1/4 l mléka  | 20 g pudinkového prášku  | 100 g mletého cukru  | 3 žloutky  | 2 cl rumu  |  vanilkový cukr  | 1 instantní citronová poleva  | 50 g rybízové marmelády

Postup přípravy receptu Křehké řezy s rumovým krémem:

Listové těsto vyválíme na plech a rádýlkem rozdělíme na 4 pruhy - konce však nedokrájíme (pláty těsta se nezvlní). Těsto propícháme vidličkou a vložíme do rozpálené trouby upéct. Krém si uvaríme z mléka s vanilkovým pudinkem a po 2 minutách vmícháme vanilkový cukr a žloutky, dále nevaříme, ale šleháme. Do vlažného vmícháme máslo a cukr, ochutíme rumem a hladký studený krém natíráme na dva pruhy těsta, přikryjeme dalším pruhem, lehce potřeme marmeládou a umíchanou polevou. Necháme provlhnout v ledničce a zoubkovým nožem krájíme řezy.


Fotky receptu Křehké řezy s rumovým krémem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Křehké řezy s rumovým krémem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !