Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 20.04. 2025
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mokrý pes

fotka Mokrý pes
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Mokrý pes:

1 balíček piškot  | 1/2 kg jablek  | 1 balíček vanilkový pudink  | dle chuti cukr  | 1 balíček vanilkového cukru  | 3 kusy hřebíčku  | špetka mleté skořice  | 1/5 litru vody

Postup přípravy receptu Mokrý pes:

Jablka oloupeme a nastrouháme na struhadle (jadřince vyhodíme). Nastrouhaná jablka dáme do vody, přidáme hřebíček, skořici, cukr a vanilkový cukr a vaříme. Až budou jablka změklá přidáme vanikový puding, který jsme si rozmíchali ve trošce vody a za stálého míchání čekáme až hmota začne tuhnout. Až hmota začne tuhnou dáme jí z plotny a připravíme si mísu, kam pokládáme vrstvu pišot, kterou zalijeme hmoutou z jablek a dále vrstvíme piškoty opět zalijeme hmotou a pořád dokola. Poslední vrstva by měla být z jablačné hmoty. Hotové dáme do chladu (lednice, sklep, ...). po dvou hodinách ztuhlý "dort" můžeme servírovat. Výtečný je se šlehačkou posypanou grankem.


Fotky receptu Mokrý pes:

Mokrý pes
Mokrý pes
Fotky vložil: alenab 
Hodnocení receptu Mokrý pes
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka