Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.12. 2025
Dnes má svátek Albína
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Piškotový srnčí hřbet

fotka Piškotový srnčí hřbet
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Piškotový srnčí hřbet:

1 balíček piškotů  | 250 g tvarohu  | 1 lžíce světlé želatiny  | 1 dcl mléka  |  cukr podle chuti  | 1 vanilkový cukr  |  trochu rumu  | 50 g rozinek  |  sušené švestky nebo meruňky  |  šlehačka  |  meruňkový nebo broskvový kompot

Postup přípravy receptu Piškotový srnčí hřbet:

Želatinu rozpustíme v mléce, sušené ovoce nakrájíme nadrobno a s rozinkami ho namočíme do rumu. Tvaroh rozmícháme s želatinou, cukrem a vanilkovým cukrem do kašovité hmoty. Formu na srnčí hřbet vyložíme alobalem, rozložíme v ní piškoty, pokropíme rumem, pokryjeme vrstvou želatinového tvarohu a vrstvou rumového ovoce a rozinek. Pokračujeme další vrstvou piškotů, tvarohu a ovoce a ukončíme piškoty. Necháme ztuhnout. Před podáváním vyklopíme z formy, povrch obložíme piškoty a ozdobíme šlehačkou a kousky meruněk nebo broskví z kompotu.


Fotky receptu Piškotový srnčí hřbet:

Piškotový srnčí hřbet
Piškotový srnčí hřbet
Piškotový srnčí hřbet
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Piškotový srnčí hřbet
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !