Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybízový koláček

fotka Rybízový koláček
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 18

Použité suroviny receptu Rybízový koláček:

15 dkg másla  | 9 dkg cukru moučka  | 22 dkg polohrubé mouky  | 2 žloutky  | 2 bílky  | 12 dkg cukru moučka  | 1 hrnek červeného rybízu

Postup přípravy receptu Rybízový koláček:

Všechny suroviny na vále - máslo, cukr moučku, polohrubou mouku a žloutky - smícháme v těsto. Vymažeme si dortovou formu, vysypeme ji hrubou moukou nebo krupicí. Na hodně si předehřejeme si troubu.

Těsto přendáme do formy, rukou roztáhneme a formu vložíme do trouby asi na 15 minut.

Mezitím si připravíme tuhý sníh ze 2 bílků, do kterého zašleháme moučkový cukr a vmícháme rybíz. Můžeme použít i jiné ovoce, třeba ostružiny, ke kterým dodáme navíc citrónovou kůru a šťávu z citrónu. Ovoce může být i mražené.

Směs dodáme na předpečené těsto a společně dopečeme, až do zhnědnutí sněhu.

Rybízový koláč se sněhem necháme vychladnout a můžeme podávat.



Fotky receptu Rybízový koláček:

Rybízový koláček
Rybízový koláček
Fotky vložil: uhliska, 
Hodnocení receptu Rybízový koláček
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !