Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žloutkové věnečky

fotka Žloutkové věnečky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Žloutkové věnečky:

250 ml vody  | 100 g másla  |  sůl  | 180 g hladké mouky  | 3 vejce  | Náplň:  | 250 ml mléka  | 1/2 vanilkového pudinku  | 1 lžíce cukr moučka  | 80 g másla

Postup přípravy receptu Žloutkové věnečky:

Vodu s máslem a špetkou soli přivedeme k bodu varu. Opatrně nasypeme mouku a za důkladného míchání odpalujeme těsto tak dlouho, až se přestane lepit na vařečku. Těsto necháme za občasného promíchání vychladnout. Pak přidáme postupně všechna vejce a vymícháme hladké husté těsto. Plech vyložíme pečícím papírem a cukrářským sáčkem s hvězdičkovitou trubičkou stříkáme na malé věnečky. Pečeme ve vyhřáté troubě při teplotě 200 stupňů asi 20 minut. Ještě teplé věnečky rozkrojíme napůl. Uvaříme pudink a do teplého pudinku zašleháme máslo, necháme vychladnout a naplníme věnečky.


Fotky receptu Žloutkové věnečky:

Žloutkové věnečky
Žloutkové věnečky
Žloutkové věnečky
Žloutkové věnečky
Žloutkové věnečky
Žloutkové věnečky
Žloutkové věnečky
Žloutkové věnečky
Žloutkové věnečky
Žloutkové věnečky
Žloutkové věnečky
Fotky vložil: katkina,hlouskova,damami 
Hodnocení receptu Žloutkové věnečky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !