Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Mrkev v alobalu

fotka Mrkev v alobalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Mrkev v alobalu:

120 g mrkve  |  nebo karotky  | 10 g másla  |  sůl  |  petrželka

Postup přípravy receptu Mrkev v alobalu:

Očištěnou, na plátky nakrájenou mrkev osolíme, dáme na kousek fólie alobalu, polijeme 1-2 lžícemi vody, navrch položíme čerstvé máslo a pečlivě zabalíme. Balíček položíme na plech nebo na mřížku do trouby a pečeme. Zabalenou mrkev můžeme také dát do kastrolku, podlít malým množstvím vody a dusit pod poklicí. Takto upravenou mrkev můžeme podat k masovému pokrmu buď samotnou, nebo ji smíchat se lžíci konzervovaného hrášku nebo ji obložit 2 růžičkami vařeného květáku či promíchat s lístky dušené kedlubny nebo pokrájenou vařenou nebo sterilovanou fazolkou. Zeleninu vždy vkusně upravujeme na talíř a pokud možno sypeme ě sekanou petrželkou nebo zdobíme snítkou kadeřavé petrželky.


Fotky receptu Mrkev v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mrkev v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !