Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.02. 2025
Dnes má svátek Apolena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nadívanina mojí milé tchýně

fotka Nadívanina mojí milé tchýně
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Nadívanina mojí milé tchýně:

7 rohlíků  | 1 litr mléka  | 4 žloutky  |  muškátový oříšek, sůl, pepř  |  uzené, libovou angl. slaninu či točený salám  |  petrželka či pažitka  | 4 bílky - sníh  | trochu prdopeče

Postup přípravy receptu Nadívanina mojí milé tchýně:

Rohlíky natrháme na menší kousky, přelijeme mlékem a necháme chvíli namočit. Mezi tím si připravíme uzené – nakrájíme na kostičky, ušleháme tuhý sníh.Do namočených rohlíků přidáme mušk. oříšek, pepř, sůl, dávám i trochu Podravky, žloutky, nakrájenou petržel či pažitku. Dále dáme nakrájené "maso" a lehce vmícháme sníh a trošičku prášku do pečiva. Pokud je tekuté, většinou nebývá, tak přidáme trochu strouhanky a dáme péct do trouby (vysoký plech pokrytý peč.papírem). Pečeme při 180°C
cca 20 – 25 min, prostě musí to být pěkně růžové. Dávám k tomu zeleninový salát nebo jen kyselou okurku.


Fotky receptu Nadívanina mojí milé tchýně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nadívanina mojí milé tchýně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !