Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nadívaný bažant pečený na víně

fotka Nadívaný bažant pečený na víně
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 95 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Nadívaný bažant pečený na víně:

1 bažant  | 50 g uzené slaniny  | dle chuti: sůl  | dle chuti: mleté černé koření  | 50 g cibule  | 1 dcl červeného vína  | 2 rohlíky  | 50 g másla  | 2 vejce  | 50 g loupaných mandlí

Postup přípravy receptu Nadívaný bažant pečený na víně:

Rohlíky namočíme v mléku. Máslo a žloutky dobře vyšleháme, přidáme jemně nasekané mandle, koření, sůl a vše dobře promícháme. Z bílků ušleháme sníh a přidáme ke směsi. Poté očistíme bažanta. Osolíme ze všech stran, prošpikujeme slaninou a posypeme mletým kořením. Naplníme připravenou směsí a zašijeme. Vložíme do předem vyhřáté trouby. Před dopečením podlijeme vínem. Pečeme dozlatova. Podáváme s rýží či brambory.


Fotky receptu Nadívaný bažant pečený na víně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nadívaný bažant pečený na víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !