Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 19.05. 2025
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nakládaná mrkev

fotka Nakládaná mrkev
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Nakládaná mrkev:

1 kg karotky  |  400 g fenyklu - hlízy  |  3 lžíce černých oliv bez pecky a nálevu  |  Nálev:  |  500 ml vinného octa  |  500 ml vody  |  300 g cukru krupice  |  1/2 lžíce soli  |  2 lžičky mletého pepře

Postup přípravy receptu Nakládaná mrkev:

Na 6 sklenic po 450 ml. Karotku očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Fenykl také očistíme a nakrájíme na menší plátky nebo nudličky. Do čistých suchých zavařovacích sklenic rozdělujeme střídavě plátky mrkve, fenyklu a oliv. Ocet, vodu cukr, sůl a pepř mícháme, dokud se cukr i sůl nerozpustí, pak vše necháme projít varem. Nálev nalijeme na zeleninu a sklenice uzavřeme. Sterilujeme při 85°C 30 minut. Potom sklenice vyjmeme, necháme vychladnout a uskladníme.


Fotky receptu Nakládaná mrkev:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Nakládaná mrkev
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles