Postup přípravy receptu Nakládaný hermelín se špekáčky:
Přiměřeně vody ve které jsem rozvařila (cca 5 minut) přiměřené množství DEKA (tak, aby to bylo jedlé - možná trošku slanější - ostatní suroviny sůl trošku stáhnou), ocet, nové koření, celý pepř, bobkový list a velké množtví cibule nakrájené na kolečka (ovařená v nálevu z DEKA byla super)- nechala jsem prochladnout; hermelín jsem nakrájela na malé kousky, špekáčky na stejnou velikost, rovnala jsem je do nádoby, prokládala jsem česnekem nakrájeným na kolečka, cibulí z nálevu, nakládanou kapií, trošku Harisy; celé jsem to potom zalila prochladlým nálevem včetně veškerého použitého koření, taky jsem použila nálev z kapie a trochu oleje. Protože Hermelín i buřty byly nakrájeny na malé kousky (rovnou na sousta), odlila jsem trochu nálevu a celé jsem to mohla podávat jako salát.