Vložil: | Madarona |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Námořnické kotlety :
2 ks cibule
| 600 g vepřových kotlet bez kostí
| 5 lžic rajského protlaku
| 50 ml olivového oleje
| 8 stroužků česneku
| 3 ks sterilované okurky
| 1 menší plechovka sterilovaných žampionů
| 1 ks šlehačka
| jíška Knorr
| worcesterová omáčka
| pepř
| sůl
Postup přípravy receptu Námořnické kotlety :
Na oleji zpěníme cibulku, přidáme osolené a opepřené maso, orestujeme, přidáme na kostičky pokrájený česnek i okurky a zalijeme dle potřeby vodou. Dusíme 10 až 15 minut do změknutí.
Pak přidáme rajský protlak, sterilované žampiony a několik kapek worcesterové omáčky, zahustíme jíškou Knorr, mírně povaříme. Přilijeme šlehačku a dochutíme.
Fotky receptu Námořnické kotlety :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!