Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.09. 2025
Dnes má svátek Radka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Neplněné ořechové řezy

fotka Neplněné ořechové řezy
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Neplněné ořechové řezy:

150 g práškového cukru  | 60 g másla  | 7 lžic mléka  | 3 vejce  | 150 g hrubé mouky  | 1/2 balíčku prášku do pečiva  | 60 g ořechů  | šťávu a kůru z 1 citronu

Postup přípravy receptu Neplněné ořechové řezy:

Máslo s cukrem mícháme do pěny. Po jednom přidáme žloutky a znovu promícháme.Dále přidáme mléko, citronovou šťávu a strouhanou citronovou kůru. Za stálého míchání přidáváme po lžicích mouku, ve které jsem rozmíchali prášek do pečiva. Z bílků ušleháme tuhý sníh, zamícháme do něj mleté ořechy a všechno přimícháme do těsta. Těsto vylejeme na vymaštěný a moukou vysypaný plech a pečeme v mírné vyhřáté troubě.Povrch moučníku potřeme marmeládou a polejeme kávovou polevou.


Fotky receptu Neplněné ořechové řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Neplněné ořechové řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles